Webbdesign och logotyp

2012-10-22

Vi på webbyrån har gjort en ny design samt logotyp till nättidningen Sund.nu en kombinerad nättidning och hälsosajt med nyheter inom hälsa, kost, träning och mycket mer. Nedan följer en liten tjuvtitt på den nya webbplatsen.

Webbplats till Sund.nu Webbplats till Sund.nu

Webbplatsen

Webbplatsen är under uppbyggnad då vi fortfarande befinner oss i fas två av tre i vårt arbete. Designen är nu satt och inom kort ska vi börja programmera. På den nya webbplatsen har funktionalitet samt en ny fräsch design fått sätta sin prägel. På startsidan har vi lyft menyn till en toppmeny, lyft fram den viktigaste informationen, så som nya artiklar och senast upplagda recept. Medlemskap och prenumeration på nyhetsbrev är även de lyfta till startsidan och det har lämnats mer utrymme för annonser. Den största skillnaden kommer vara receptdelen, som strukturerats upp och gjorts mer användar- och sökvänlig.

Logotyp

I samband med ny releasen av webbplatsen ville Sund.nu även passa på att uppdatera sin logga. En logga som skulle kännas fräsch med koppling till hälsa och välmående. Så här blev det slutgiltiga resultatet:

Logotyp till Sund.nu